Technologie przemysłu mięsnego

Katalog produktów
List "T"
produkty rozpoczynające się od "T"
Trzewik niski,wsuwany, biały z podnoskiem kompozytowym.

Trzewik niski,wsuwany, biały z podnoskiem kompozytowym.


Sprzedawca: Global Food Hygiene Sp z o.o. Sp. K
Producent: Global Food Hygiene Sp z o.o. Sp. K
Opis produktu: Trzewik niski,wsuwany, biały z podnoskiem kompozytowym.
Wykonane z najlepszej jakości mikrofibry.

Cholewka trzewików wykonana ze skóry syntetycznej o grubości 1,8mm, górna część cholewki zakończona przyjaznym dla nogi miękkim kołnierzem.
Podeszwa posiada podwojona gęstość materiału PU -94% dla warstwy zewnętrznej oraz 70% dla warstwy wewnętrznej.
Zaliczone testy z CE, SRC, (antypoślizgowe) charakteryzuje się dużą odpornością na ścieranie , pękanie i przecinanie: Wewnętrzna warstwa poliuretanu sprawie że obuwie jest lekkie, elastyczne i skutecznie łagodzi nierówności podłoża, forma podeszwy i głęboki protektor gwarantuje jej wysoką stabilność; doskonale chroni piętę a specjalnie wyprofilowany obcas dodatkowo chroni nogę przed skręceniem.
Wkładka EVA (siatka) o grubości 5mm. Ergonomiczny kształt, tłoczona, antystatyczny, miękka, wygodna,przyjazna skórze stopy. Między podeszwą a wkładką 2 mm tkaniny.
Podnosek:szeroki materiał kompozytowy, odporny na uderzenia, do 200J oraz ciśnienie równe 150kN.

Trzewiki, wysokie, wiązane.


Sprzedawca: Global Food Hygiene Sp z o.o. Sp. K
Producent: Global Food Hygiene Sp z o.o. Sp. K
Opis produktu: Cholewka trzewików wykonana ze skóry syntetycznej o grubości 1,8mm z białym kołnierzem PU.
Podeszwa posiada podwojona gęstość materiału PU -94% dla warstwy zewnętrznej oraz 70% dla warstwy wewnętrznej.
Zaliczone testy z CE, SRC, (antypoślizgowe) charakteryzuje się dużą odpornością na ścieranie , pękanie i przecinanie: Wewnętrzna warstwa poliuretanu sprawie że obuwie jest lekkie, elastyczne i skutecznie łagodzi nierówności podłoża, forma podeszwy i głęboki protektor gwarantuje jej wysoką stabilność; doskonale chroni piętę a specjalnie wyprofilowany obcas dodatkowo chroni nogę przed skręceniem.
Wkładka EVA (siatka) o grubości 5mm. Ergonomiczny kształt, tłoczona, antystatyczna. Między podeszwą, a w kładką 2 mm tkaniny.

Szukaj w Bazie Firm


Notice: Undefined variable: config in /home/admin/domains/masarnieonline.pl/public_html/components/com_sobi2/languages/default.php on line 238

Notice: Trying to get property of non-object in /home/admin/domains/masarnieonline.pl/public_html/components/com_sobi2/languages/default.php on line 238

Porady

Program SKUP dla branży mięsnej

SKUP to program przeznaczony dla zakładów mięsnych i firm, które obok produkcji ...

Jak nie stracić na produkcji latem?

portal mięsny

Meteorolodzy zapowiadają upalne lato. Niekorzystne działanie wysokiej temperatury odczujemy wszyscy – także zw...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

dwa duże steki z rostbefu z kością grubości około 2-2,5 ...

Szynka pieczona

portal mięsny

1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 ...

Nasze portale

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób