Technologie przemysłu mięsnego

Katalog produktów
List "U"
Kategorie rozpoczynające się od "U"
Urządzenia dla przemysłu mięsnego, Maszyny do mięsa

Urządzenia dla przemysłu mięsnego, Maszyny do mięsa (18 )

zaopatrzenie przemysłu mięsnego, lini produkcyjne do mięsa

 

produkty rozpoczynające się od "U"
Udziec pieczony bez kości

Udziec pieczony bez kości


Sprzedawca: ZPM Szarek
Producent: ZPM Szarek
Opis produktu:

Szynka wieprzowa bez kości peklowana, wiązana sznurkiem, pieczona w piecu wedzarniczym

Udziec pieczony z kością

Udziec pieczony z kością


Sprzedawca: ZPM Szarek
Producent: ZPM Szarek
Opis produktu:

Udziec pieczony z kością. Szynka wieprzowa z kością peklowana, pieczona w piecu wedzarniczym

Urządzenie do odsysania NAUTILUS

Urządzenie do odsysania NAUTILUS


Sprzedawca: Poliński AMT sp. z o. o.
Producent: Poliński AMT sp. z o. o.
Opis produktu: Urządzenie znajdujące szerokie zastosowanie w przemyśle przetwórstwa mięsnego. Mnogość funkcji pozwala na wykorzystanie urządzenia przy obróbce tusz drobiu, wieprzowych czy też bydła.

Głównym przeznaczeniem urządzenia jest odsysanie elementów odpadowych z obrabianej tuszy. Specjalne końcówki pozwalają odsysać rdzeń kręgowy, oczyszczać kanał rdzeniowy. Urządzenie wyposażyć można w końcówki do odsysania miazgi kostno-mięsnej, resztek krwi i innych zanieczyszczeń.
Doskonałym rozwiązaniem przy rozbiorze drobiu jest zastosowanie maszyny do odsysania płuc i podobnych.
Dla rozbioru owiec posiadamy specjalną końcówkę do odsysania rdzenia kręgowego, bez uszkadzania kręgosłupa.

Szukaj w Bazie Firm


Notice: Undefined variable: config in /home/admin/domains/masarnieonline.pl/public_html/components/com_sobi2/languages/default.php on line 238

Notice: Trying to get property of non-object in /home/admin/domains/masarnieonline.pl/public_html/components/com_sobi2/languages/default.php on line 238

Porady

Jak otworzyć masarnię?

portal mięsny

Masarnia - otwarcie i prowadzenie zakładu produkcji mięsa Nieodzownym warunkiem posiadania własnej masarni są...

Produkcja wędlin

portal mięsny

Do produkcji wędlin stosuje się następujące surowce: mięso wieprzowe lub mięso wołowe, ...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

dwa duże steki z rostbefu z kością grubości około 2-2,5 ...

Szynka pieczona

portal mięsny

1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 ...

Nasze portale

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób