Technologie przemysłu mięsnego

Katalog produktów


Manipulator pneumatyczny

Manipulator pneumatyczny
Sprzedawca: ID LIFTING
Producent: ATIS
Opis produktu: Manipulatory pneumatyczne to specjalistyczne urządzenia do przenoszenia ładunków dające możliwość chwytania przedmiotu poza środkiem ciężkości. Z niezwykłą łatwością możemy ładunek chwytać w poziomie i pionie, obracać go lub pochylać.
Dane techniczne: Sztywne ramię może być zakończone chwytakiem ssawkowym lub mechanicznym. Przenoszone ładunki mogą ważyć nawet 500 kg. Manipulator pneumatyczny jest wyposażony w inteligenty system balansujący pozwalający na łatwe sterowanie urządzeniem nawet w przypadku przenoszenia bardzo ciężkich produktów.
Zastosowanie: Manipulator pneumatyczny jest urządzeniem wszechstronnym, które ułatwia przenoszenie standardowych produktów, np. rolek, skrzynek, bloków mięsna i innych.
Cena sprzedawcy: do negocjacji
Cena katalogowa: -
Link do produktu: http://www.id-lifting.pl/Webpages/Gallery/ManipulatoryPneumatyczne.aspx
Dane Kontaktowe: ID LIFTING
ul. Paprotna 8
51-117 Wrocław
tel. 71 30 70 123
fax: 71 39 41 856
e-mail: info@id-lifting.pl

Produkt występuje w kategoriach :
Urządzenia dla przemysłu mięsnego, Maszyny do mięsa
  

Szukaj w Bazie Firm

Porady

Produkcja wędlin

portal mięsny

Do produkcji wędlin stosuje się następujące surowce: mięso wieprzowe lub mięso wołowe, ...

Czerwone mięso zwiększa ryzyko udaru

portal mięsny

Spożywanie około 102 gramów czerwonego przetworzonego mięsa dziennie zwiększa ryzyko udaru ...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

dwa duże steki z rostbefu z kością grubości około 2-2,5 ...

Szynka pieczona

portal mięsny

1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 ...

Nasze portale

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób