Pracownik Produkcji Spożywczej

Pracownik Produkcji Spożywczej
Zobacz wszystkie ogłoszenia ipf2014
Opis stanowiska pracy
Zakres obowiązków:
• ubój wołowo-wieprzowy (okazjonalnie baranina, konie)
• wieprzowina: prucie nożem
• wołowina: wyciąganie osierdzi
• praca za pomocą noża i piły
• przerób: 300 sztuk świń i 130-200 sztuk bydła dziennie


Poszukujemy również do innych zakładów na stanowiska :
1) wędliniarz
2) rzeźnik (rozbiór)

Wymagania
- doświadczenie na podobnym stanowisku
- dyspozycyjność do wyjazdu od zaraz
- mile widziane: prawo jazdy kat. B, własny samochód

Oferujemy:
- zatrudnienie w oparciu o francuską umowę o pracę
- atrakcyjne zatrudnienie
- pomoc w organizacji przejazdu i zakwaterowania
- zdalne załatwienie formalności (wypełnienie dokumentów kadrowych)
- zapewniamy bezpłatne dojazdy z mieszkania do pracy na terenie Francji
- możliwość korzystania z francuskich świadczeń socjalnych (świadczenia rodzinne, emerytura itp.)
Typ: Dam pracę
Stan przedmiotu:
Cena:
Kontakt:
IPF
Telefon: 786865099
Poznań
Wielkopolskie
E-mail: rekrutacja@ipf.jobs
Data dodania: 2018-03-27

Porady

Produkcja kiełbasy

portal mięsny

W pewnych okresach ze względów ekonomicznych (proceder ten trwa do dziś) na...

Program SKUP dla branży mięsnej

SKUP to program przeznaczony dla zakładów mięsnych i firm, które obok produkcji ...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

Składniki na stek z rostbefu: dwa duże steki z rostbefu z ko...

Szynka pieczona

portal mięsny

Składniki: 1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 to...

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób