Pracownik Produkcji Spożywczej

Pracownik Produkcji Spożywczej
Zobacz wszystkie ogłoszenia ipf2014
Opis stanowiska pracy
Zakres obowiązków:
• ubój wołowo-wieprzowy (okazjonalnie baranina, konie)
• wieprzowina: prucie nożem
• wołowina: wyciąganie osierdzi
• praca za pomocą noża i piły
• przerób: 300 sztuk świń i 130-200 sztuk bydła dziennie


Poszukujemy również do innych zakładów na stanowiska :
1) wędliniarz
2) rzeźnik (rozbiór)

Wymagania
- doświadczenie na podobnym stanowisku
- dyspozycyjność do wyjazdu od zaraz
- mile widziane: prawo jazdy kat. B, własny samochód

Oferujemy:
- zatrudnienie w oparciu o francuską umowę o pracę
- atrakcyjne zatrudnienie
- pomoc w organizacji przejazdu i zakwaterowania
- zdalne załatwienie formalności (wypełnienie dokumentów kadrowych)
- zapewniamy bezpłatne dojazdy z mieszkania do pracy na terenie Francji
- możliwość korzystania z francuskich świadczeń socjalnych (świadczenia rodzinne, emerytura itp.)
Typ: Dam pracę
Stan przedmiotu:
Cena:
Kontakt:
IPF
Telefon: 786865099
Poznań
Wielkopolskie
E-mail: rekrutacja@ipf.jobs
Data dodania: 2018-03-27

Porady

Jak otworzyć masarnię?

portal mięsny

Masarnia - otwarcie i prowadzenie zakładu produkcji mięsa Nieodzownym warunkiem posiadania własnej masarni są...

Jak żywić krowy mleczne?

Krowa w laktacji potrzebuje odpowiednie ilości światła, powietrza i ruchu. Takie wa...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

dwa duże steki z rostbefu z kością grubości około 2-2,5 ...

Szynka pieczona

portal mięsny

1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 ...

Nasze portale

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób