Rzeźnik praca w Danii

Rzeźnik praca w Danii
Zobacz wszystkie ogłoszenia awid
Dla naszego duńskiego klienta poszukujemy doświadczonych rzeźników - wykrawaczy

O pracy:
Rozbiór mięsa wieprzowego
Stawka: 200 DKK/h brutto po ok. 2 tygodniowym szkoleniu. Podczas szkolenia stawka godzinowa 140 DKK/brutto
Godziny pracy: 37-40 godz. tygodniowo, dzienne zmiany
Start: kwiecień 2018
Kontrakt:  do połowy września 2018
Miejsce: Jutlandia
Wymagania:

* min. roczne doświadczenie w jednym z wymienionych zadań:
- trybowaniu łopatki
- trybowaniu żeber
- oddzielaniu wnętrzności, jelit, podrobów
* niekaralność

Zakwaterowanie:
Pomagamy znaleźć zakwaterowanie na miejscu, płatne przez pracownika.

Osoby zainteresowane proszę o przesłanie CV ze zdjęciem (po polsku i angielsku) na adres e mail:
ania.awid@gmail.com

W tytule proszę o wpisanie „Rzeźnik"
Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami!

Kontakt telefoniczny pn-pt w godz. 8.00-16.00 : +48 664 969 889 lub +48 692 134 377

Active Work in Denmark Spółka z o.o. jest zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia pod numerem 12471
Typ: Dam pracę
Cena:
Kontakt:
AWID
Telefon:

Lubelskie
E-mail: ania.awid@gmail.com
Data dodania: 2018-04-11

Porady

Wilki do mięsa w gastronomii – jak wybrać odpowiedni egzemplarz

portal mięsny

Wilk do mięsa to maszyna, która służy do rozdrabniania świeżego, gotowanego bądź mr...

Czerwone mięso zwiększa ryzyko udaru

portal mięsny

Spożywanie około 102 gramów czerwonego przetworzonego mięsa dziennie zwiększa ryzyko udaru ...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

Składniki na stek z rostbefu: dwa duże steki z rostbefu z ko...

Szynka pieczona

portal mięsny

Składniki: 1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 to...

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób