Rzeźnik praca w Danii

Rzeźnik praca w Danii
Zobacz wszystkie ogłoszenia awid
Dla naszego duńskiego klienta poszukujemy doświadczonych rzeźników - wykrawaczy

O pracy:
Rozbiór mięsa wieprzowego
Stawka: 200 DKK/h brutto po ok. 2 tygodniowym szkoleniu. Podczas szkolenia stawka godzinowa 140 DKK/brutto
Godziny pracy: 37-40 godz. tygodniowo, dzienne zmiany
Start: kwiecień 2018
Kontrakt:  do połowy września 2018
Miejsce: Jutlandia
Wymagania:

* min. roczne doświadczenie w jednym z wymienionych zadań:
- trybowaniu łopatki
- trybowaniu żeber
- oddzielaniu wnętrzności, jelit, podrobów
* niekaralność

Zakwaterowanie:
Pomagamy znaleźć zakwaterowanie na miejscu, płatne przez pracownika.

Osoby zainteresowane proszę o przesłanie CV ze zdjęciem (po polsku i angielsku) na adres e mail:
ania.awid@gmail.com

W tytule proszę o wpisanie „Rzeźnik"
Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami!

Kontakt telefoniczny pn-pt w godz. 8.00-16.00 : +48 664 969 889 lub +48 692 134 377

Active Work in Denmark Spółka z o.o. jest zarejestrowana w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia pod numerem 12471
Typ: Dam pracę
Cena:
Kontakt:
AWID
Telefon:

Lubelskie
E-mail: ania.awid@gmail.com
Data dodania: 2018-04-11

Porady

Jakie chorby przez jedzenie mięsa czerwonego ? - rak prostaty

portal mięsny

Czerwone, przetworzone mięso zwiększa ryzyko raka prostaty. Mężczyźni, którzy spożywają dużo czerwonego przetworzonego ...

Gdzie utylizować padłe zwierzęta ?

Zamieszczamy listę firm, które w roku 2009 na postawie umowy z ARiMR ...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

dwa duże steki z rostbefu z kością grubości około 2-2,5 ...

Szynka pieczona

portal mięsny

1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 ...

Nasze portale

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób