Rozbiór wołowiny praca rzeźnik masarz rozbieracz wykrawacz

Rozbiór wołowiny praca rzeźnik masarz rozbieracz wykrawacz
Zobacz wszystkie ogłoszenia m.jankowski
Oferta pracy w zakładach mięsnych Zbyszko woj. Łódzkie.

Zakłady Mięsne „ZBYSZKO” to firma, która wyrosła na tradycjach rodzinnych. Założona została w latach 90 przez Zbigniewa Kruka, który – znając łódzki rynek przetwórstwa mięsnego – wybrał go jako idealne miejsce do realizacji swych ambitnych i pionierskich planów biznesowych. Konsekwentne podążanie ku nowatorskim rozwiązaniom, zawsze szło w parze z utrzymywaniem bardzo wysokich i niezmiennych standardów jakości.

• Praca od zaraz !
• Oferta dla rozbieraczy, wykrawaczy wołowych (trybowanie/klasowanie)
• stawka trybowanie od 18 do 22 gr za KG.
• stawka klasowanie od 16 do 18 gr za KG.
• Pełne wsparcie koordynatora podczas trwania kontraktu.
• Pomoc w załatwieniu wszelkich formalności.
• Zapewniamy bezpłatne zakwaterowanie w hotelu pracowniczym oraz dojazd do pracy.
• Możliwość rozwijania swoich umiejętności w branży mięsnej.
• Możliwość przyuczenia w zawodzie.

Kontakt +48 726 135 017
www.ervigo.com.pl
Typ: Dam pracę
Cena:
Kontakt:
ERVIGO
Telefon: 726 135 017
Bedoń wieś
Łódzkie
E-mail: m.jankowski@ervigo.com.pl
Data dodania: 2019-01-05

Porady

Jak otworzyć masarnię?

portal mięsny

Masarnia - otwarcie i prowadzenie zakładu produkcji mięsa Nieodzownym warunkiem posiadania własnej masarni są...

Mięso czerwone - Podział

Mięso czerwone dzielimy na: mięso bez kości – w którym brak jest tkanki ...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

Składniki na stek z rostbefu: dwa duże steki z rostbefu z ko...

Szynka pieczona

portal mięsny

Składniki: 1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 to...

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób