Technologie przemysłu mięsnego

Klasyfikacja reduktorów ciśnienia

portal mięsny

Reduktory ciśnienia to urządzenia odpowiadające za zmniejszenie ciśnienia medium na wyjściu i utrz...

Związki, Instytucje

Polskie Towarzystwo Rybackie

60-654 Poznań

ul. Winiarska 1

tel./fax: 061 842 51 34

Szukaj w Bazie Firm

Porady

Mięso czerwone - Podział

Mięso czerwone dzielimy na : * mięso bez kości – w którym brak ...

Jak nie stracić na produkcji latem?

portal mięsny

Meteorolodzy zapowiadają upalne lato. Niekorzystne działanie wysokiej temperatury odczujemy wszyscy – także zw...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

dwa duże steki z rostbefu z kością grubości około 2-2,5 ...

Szynka pieczona

portal mięsny

1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 ...

Nasze portale

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób