Technologie przemysłu mięsnego

Klasyfikacja reduktorów ciśnienia

portal mięsny

Reduktory ciśnienia to urządzenia odpowiadające za zmniejszenie ciśnienia medium na wyjściu i utrz...

Baza Firm - Przemysł mięsny


EDER

EDER

Adres (ulica): Fałkowo 66a
Kod Pocztowy: 62-262
Miasto: Fałkowo
Województwo: Wielkopolskie
eder@eder.com.pl
http://www.eder.com.pl
Tel: 618693550
Fax: 618693554
NIP: 7810004625
Opis Firmy: Producent Pasów PTFE z włókna aramidowego i szklanego

Ponad 30 lat doświadczenia i wyspecjalizowany zespół techniczny

Dlaczego my?

Produkujemy pasy PTFE na bazie włókna szklanego i aramidowego. Ponad 30-letnie doświadczenie i wiedza zdobyta przez wyspecjalizowany zespół doradców technicznych i pracowników produkcyjnych oraz selekcja najlepszych materiałów dostępnych na rynku, profesjonalny dobór złączy, wzmocnień i prowadzeń sprawia, że z powodzeniem dostarczamy nasze produkty do wielu gałęzi przemysłu na całym świecie.

Nasza obecna technologia produkcji i serwisu łączy w sobie najlepsze rozwiązania stosowane aktualnie na świecie. Nowe maszyny i urządzenia wraz z potrójną kontrolą jakości zapewniają produkt i serwis na najwyższym światowym poziomie. Pozwoliło to na przekształcenie lokalnej firmy w globalnego gracza na rynku pasów teflonowych.

Misją firmy EDER jest budowanie długotrwałych relacji z Klientem poprzez dostarczanie produktów najwyższej jakości.



Historia firmy:

1988 – powstanie firmy
1995 – rozpoczęcie produkcji pasów
2007 – nowa siedziba firmy – Fałkowo
2011 – produkcja pasów Multi-Ply o szerokości powyżej 2000 mm
2012 – uzyskanie przez firmę certyfikatu ISO 9001
2016 – wdrożenie nowych złącz na pasach typu Multi-Ply

Zastosowania produktów firmy Eder:
pakowanie żywności, grilowanie mięsa

Zasięg działalności: Globalny
Opis działalności: Produkcja pasów/taśm teflonowych do grilowania mięsa. Produkcja pasów/taśm teflonowych do zgrzewarek.
Godziny otwarcia: 8:00 - 16.00

  

Szukaj w Bazie Firm

Porady

Czerwone mięso zwiększa ryzyko udaru

portal mięsny

Spożywanie około 102 gramów czerwonego przetworzonego mięsa dziennie zwiększa ryzyko udaru ...

Jak nie stracić na produkcji latem?

portal mięsny

Meteorolodzy zapowiadają upalne lato. Niekorzystne działanie wysokiej temperatury odczujemy wszyscy – także zw...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

dwa duże steki z rostbefu z kością grubości około 2-2,5 ...

Szynka pieczona

portal mięsny

1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 ...

Nasze portale

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób