Technologie przemysłu mięsnego

Baza Firm - Przemysł mięsny


LOOS CENTRUM Sp. z o.o.

LOOS CENTRUM Sp. z o.o.

Adres (ulica): Marii Kazimiery 35
Kod Pocztowy: 01-641
Miasto: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
Strona internetowa http://loos.pl
Tel: 00 48 / 22 / 56
NIP: 9521064728
Opis Firmy:

LOOS to największy producent przemysłowych kotłów parowych i wodnych.

Kotły nasze przeznaczone są dla wszystkich gałęzi przemysłu.

Od 1865 roku dostarczyliśmy ponad 100 000 kotłów przemysłowych do blisko 165 krajów świata.

Naszym atutem jest modułowa perfekcja i gwarancja najwyższej jakości wykonania za korzystną cenę.

O wysokiej jakości naszych wyrobów świadczy bogata lista referencyjna.

Profesjonalny serwis fabryczny gwarantuje bezpieczeństwo i spokój naszych Klientów.

Systemy kotłowe produkowane przez LOOS INTERNATIONAL charakteryzują się maksymalną wydajnością energetyczną przy najniższych wartościach emisji spalin, połączonych z długim okresem życia serwisowego i ciągłą gotowością do pracy.

System modułowej perfekcji wprowadzony przez LOOS INTERNATIONAL ułatwia i upraszczają projektowanie, montaż i eksploatację.


Zasięg działalności: Globalny
Opis działalności:

Kotły wodne

- Kotły wodne niskotemperaturowe typu UNIMAT od 750 do 19.200 kW
- Kotły wodne wysokotemperaturowe typu UNIMAT od 750 do 19.200 kW
- Kotły wodne wysokotemperaturowe typu UNIMAT od 820 do 18.300 kW
- Kotły wodne wysokotemperaturowe typu UNIMAT od 13.000 do 38.000 kW

Kotły parowe
- Universal U-MB od 200 do 2.000 kg/h
- Kocioł płomienicowo-płomieniówkowy kompaktowy typu Universal od 250 do 3.200 kg/h
- Kocioł płomienicowo-płomieniówkowy trójciągowy typu Universal od 1.250 do 28.000 kg/h
- Kocioł trójciągowy płomienicowo-płomieniówkowy z dwoma płomienicami typu Universal od 18.000 do 55.000 kg/h

Urządzenia do kotłowni
- Moduły i podzespoły LOOS dla kotłów parowych
- Moduły i podzespoły LOOS dla kotłów wodnych
- Moduły i podzespoły LOOS do zasilania kotła




  

Szukaj w Bazie Firm

Porady

Czerwone mięso zwiększa ryzyko udaru

portal mięsny

Spożywanie około 102 gramów czerwonego przetworzonego mięsa dziennie zwiększa ryzyko udaru ...

Jak otworzyć masarnię?

portal mięsny

Masarnia - otwarcie i prowadzenie zakładu produkcji mięsa Nieodzownym warunkiem posiadania własnej masarni są...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

dwa duże steki z rostbefu z kością grubości około 2-2,5 ...

Szynka pieczona

portal mięsny

1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 ...

Nasze portale

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób