Technologie przemysłu mięsnego

Nasze portale

Baza Firm - Przemysł mięsny


GROS Jerzy Grobarek

GROS Jerzy Grobarek

Adres (ulica): Gajowa 16
Kod Pocztowy: 43-200
Miasto: Pszczyna
Województwo: Śląskie
firma@grobarek.pl
http://www.grobarek.pl
Tel: 691 465 888
Fax: 32 2114999
NIP: 627-000-89-02
Opis Firmy: Jesteśmy jedynym w Polsce producentem pieców konwekcyjno-parowych z funkcją szybkiego wędzenia naturalnym dymem oraz mini komór wędzarniczo-parzelniczych z funkcją pieczenia w temperaturach do 250st.C.
Produkujemy szeroką paletę urządzeń o pojemnościach od 10 do 140 kg wsadu.
Wszystkie one są wyposażone w programowalne sterowniki z pamięcią 99 programów.
Piece i mini komory zaprojektowaliśmy specjalnie dla potrzeb: sklepów mięsnych, stoisk mięsnych w hipermarketach, restauracji, barów, stołówek, zakładów garmażeryjnych, działów przygotowania produkcji w dużych zakładach mięsnych, laboratoriów i szkół gastronomicznych.

Zasięg działalności: Globalny
Opis działalności: Projektowanie, produkcja i sprzedaż: uniwersalnych maszyn do wędzenia, gotowania w parze i pieczenia dowolnych produktów oraz masownic próżniowych i mieszałek łopatkowych o małych pojemnościach.
Posiadamy również w swojej ofercie kotły warzelne, wilki, kutry, nadziewarki, nastrzykiwarki i wytwornice lodu.

Godziny otwarcia: 8.00-16.00

  

Szukaj w Bazie Firm

Porady

Przepisy - Mięso

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób