Technologie przemysłu mięsnego

Wiadomości branży mięsnej



Gzella Net, największa sieć Delikatesów mięsnych w Polsce, powiększyła się w 2016 roku aż o 21 placówek handlowych. To właśnie stale rosnące zapotrzebowanie na wędliny z Borów Tucholskich sprawia, że Gzella Net stawia na systematyczną ekspansję i rozwój sklepów własnych. W pierwszej połowie 2017 roku planowane jest otwarcie minimum 15 nowych placówek pod szyldem Delikatesy Mięsne Gzella, głównie w województwie mazowieckim, zachodniopomorskim i pomorskim.

W ubiegłym roku huczne otwarcia sklepów odbyły się m.in. w Trójmieście, Bydgoszczy, Toruniu, Warszawie i jej okolicach. Jak podkreśla lider w branży specjalistycznych sklepów mięsnych, stale rosnący popyt na produkty firmy Gzella, zobowiązuje. Stąd też decyzje o dalszym, dynamicznym rozwoju sklepów własnych. - Sieć Delikatesów Gzella rozwijamy najchętniej w miastach o pow. 50 tys. mieszkańców. Duży sukces sprzedażowy odniosły sklepy zlokalizowane w Warszawie i jej okolicach. Dobierając nowe lokalizacje bierzemy pod uwagę przede wszystkich ciągle zmieniające się szlaki komunikacyjne naszych klientów.  Nowe punkty cieszą się dużą popularnością wśród konsumentów ze względu na bogaty i zróżnicowany asortyment, a odnowiona wizualizacja spotkała się z pozytywnym odbiorem. Dlatego odpowiadając na potrzeby klientów w pierwszej połowie 2017 roku planujemy otworzyć co najmniej 15 nowych placówek, zwłaszcza w województwie mazowieckim, zachodniopomorskim i pomorskim.

Pragniemy, aby konsumenci mieli nasze produkty na wyciągnięcie ręki, a w Delikatesach Mięsnych Gzella czuli się jak u siebie w domu - mówi Hanna Lisewska, Prezes Gzella Net.

Szukaj w Bazie Firm

Porady

Jak nie stracić na produkcji latem?

portal mięsny

Meteorolodzy zapowiadają upalne lato. Niekorzystne działanie wysokiej temperatury odczujemy wszyscy – także zw...

Czerwone mięso zwiększa ryzyko udaru

portal mięsny

Spożywanie około 102 gramów czerwonego przetworzonego mięsa dziennie zwiększa ryzyko udaru ...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

dwa duże steki z rostbefu z kością grubości około 2-2,5 ...

Szynka pieczona

portal mięsny

1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 ...

Nasze portale

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób