Baza Firm - Przemysł mięsny | Szukaj | Dodaj wpis |
GROS Jerzy Grobarek |
Adres (ulica): Gajowa 16 Kod Pocztowy: 43-200 Miasto: Pszczyna Województwo: Śląskie firma@grobarek.pl http://www.grobarek.pl Tel: 691 465 888 Fax: 32 2114999 NIP: 627-000-89-02 Opis Firmy: Jesteśmy jedynym w Polsce producentem pieców konwekcyjno-parowych z funkcją szybkiego wędzenia naturalnym dymem oraz mini komór wędzarniczo-parzelniczych z funkcją pieczenia w temperaturach do 250st.C. Produkujemy szeroką paletę urządzeń o pojemnościach od 10 do 140 kg wsadu. Wszystkie one są wyposażone w programowalne sterowniki z pamięcią 99 programów. Piece i mini komory zaprojektowaliśmy specjalnie dla potrzeb: sklepów mięsnych, stoisk mięsnych w hipermarketach, restauracji, barów, stołówek, zakładów garmażeryjnych, działów przygotowania produkcji w dużych zakładach mięsnych, laboratoriów i szkół gastronomicznych. Zasięg działalności: Globalny Opis działalności: Projektowanie, produkcja i sprzedaż: uniwersalnych maszyn do wędzenia, gotowania w parze i pieczenia dowolnych produktów oraz masownic próżniowych i mieszałek łopatkowych o małych pojemnościach. Posiadamy również w swojej ofercie kotły warzelne, wilki, kutry, nadziewarki, nastrzykiwarki i wytwornice lodu. Godziny otwarcia: 8.00-16.00 |
Kategorie :
Maszyny i urządzenia dla przemysłu mięsnegoWyposażenie sklepów mięsnych, Zakładów mięsnych, Masarni, Ubojni, RzeźniDrób, Wyposażenie ferm, Hodowla drobiu, Produkcja surowców drobiarskichSklepy mięsne, Handel, hurtownie mięso i wędliny, Wędzarnie, Punkty gastronomiczneZakłady mięsne, Masarnie, Ubojnie, Rozbiór mięsa, Rzeźnie, Punkty skupu mięsa |