Akredytowane badania oznaczania gatunkowości mięsa.
Oznaczane gatunki: bydło, świnie, owce, kury, indyki, konie
Wykonujemy oznaczenia:
- jakościowe przy zastosowaniu PCR
- ilościowe przy zastosowaniu Real-time PCR
Badane matryce:
- Mięso i przetwory mięsne (np.: kiełbasy, konserwy, przetwory garmażeryjne, farsze, mielonki, żelatyna, karmy dla zwierząt)
- Woda (również woda z czyszczenia linii produkcyjnych)/ napoje
- Mączki zwierzęce, pasze
Zakres od 0,1%
Szczegóły na stronie: http://lgm.izoo.krakow.pl/uslugi/indentyfikacja-gatunkowa-komponentow-zwierzecych
Typ: Inne
Stan przedmiotu:
Cena:
Kontakt: Instytut Zootechniki
Telefon:
Balice/Kraków
Małopolskie
E-mail: malgorzata.natonek@izoo.krakow.pl
Data dodania: 2017-01-25