Technologie przemysłu mięsnego

Jeśli posiadają Państwo:

  • Interesujący artykuł, publikację
  • Informacje, aktualności branży mięsnej
  • Informacje o nowych produktach i urządzeniach dla przemysłu mięsnego
  • Organizują targi, wystawy, seminaria i szkolenia

Prosimy o przesłanie artykułów przeznaczonych do publikacji w naszym portalu, bądź o publikację samodzielną po rejestracji.

Dane kontaktowe:

Adres:

  • ul.Armii Krajowej 427
  • 40-748 Katowice

Telefon:

  • Tel.1:  727-553-932
  • Tel.2:  32-206-64-21

Email:

  • Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
  • Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

 

Porady

Program SKUP dla branży mięsnej

SKUP to program przeznaczony dla zakładów mięsnych i firm, które obok produkcji ...

Jak nie stracić na produkcji latem?

portal mięsny

Meteorolodzy zapowiadają upalne lato. Niekorzystne działanie wysokiej temperatury odczujemy wszyscy – także zw...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

dwa duże steki z rostbefu z kością grubości około 2-2,5 ...

Szynka pieczona

portal mięsny

1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 ...

Nasze portale

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób