Technologie przemysłu mięsnego

Klasyfikacja reduktorów ciśnienia

portal mięsny

Reduktory ciśnienia to urządzenia odpowiadające za zmniejszenie ciśnienia medium na wyjściu i utrz...

Nasze portale

Współpracujemy z wieloma podmiotami na różnych płaszczyznach, m.in:

  • publikujemy artykuły eksperckie; poradnikowe
  • rozpowszechniamy informacje, aktualności branży mięsnej, wiadomości o nowych produktach i urządzeniach dla przemysłu mięsnego
  • współpracujemy z organizatorami targów, wystaw, szkoleń tematycznych

Prosimy o przesłanie artykułów przeznaczonych do publikacji w naszym portalu, bądź o publikację samodzielną w panelu (wymagane logowanie, akceptacja redakcji).

W przypadku zainteresowania ofertą reklamową przejdź do zakładki Reklama (baner, artykuł)


Dane kontaktowe:

  • MASARNIEONLINE.PL
  • Telefon: 727 553 932
  • E-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Przejdź do zakładki:

Porady

Jak otworzyć masarnię?

portal mięsny

Masarnia - otwarcie i prowadzenie zakładu produkcji mięsa Nieodzownym warunkiem posiadania własnej masarni są...

Program SKUP dla branży mięsnej

SKUP to program przeznaczony dla zakładów mięsnych i firm, które obok produkcji ...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

Składniki na stek z rostbefu: dwa duże steki z rostbefu z ko...

Szynka pieczona

portal mięsny

Składniki: 1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 to...

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób