Technologie przemysłu mięsnego

Klasyfikacja reduktorów ciśnienia

portal mięsny

Reduktory ciśnienia to urządzenia odpowiadające za zmniejszenie ciśnienia medium na wyjściu i utrz...

Współpracujemy z wieloma podmiotami na różnych płaszczyznach, m.in:

  • publikujemy artykuły eksperckie; poradnikowe
  • rozpowszechniamy informacje, aktualności branży mięsnej, wiadomości o nowych produktach i urządzeniach dla przemysłu mięsnego
  • współpracujemy z organizatorami targów, wystaw, szkoleń tematycznych

Prosimy o przesłanie artykułów przeznaczonych do publikacji w naszym portalu, bądź o publikację samodzielną w panelu (wymagane logowanie, akceptacja redakcji).

W przypadku zainteresowania ofertą reklamową przejdź do zakładki Reklama (baner, artykuł)


Dane kontaktowe:

  • MASARNIEONLINE.PL
  • Telefon: 727 553 932
  • E-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Przejdź do zakładki:

Porady

Produkcja kiełbasy

portal mięsny

W pewnych okresach ze względów ekonomicznych (proceder ten trwa do dziś) ...

Wilki do mięsa w gastronomii – jak wybrać odpowiedni egzemplarz

portal mięsny

Wilk do mięsa to maszyna, która służy do rozdrabniania świeżego, gotowanego bądź mr...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

dwa duże steki z rostbefu z kością grubości około 2-2,5 ...

Szynka pieczona

portal mięsny

1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 ...

Nasze portale

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób