Technologie przemysłu mięsnego

Związki, Instytucje

Związki branży mięsnej, Adresy, telefony, wykaz instytucji branży mięsnej

Polska Federacja Hodowców Bydła i Producentów Mleka

00-515 Warszawa

ul. Żurawia 22

tel.: 022 502 33 43

Polski Związek Zrzeszeń Producentów Ryb

46-112 Świerczów

Przygorzele 7

Biuro Pełnomocnika

Polska Federacja Producentów Żywności

00-515 Warszawa

ul. Żurawia 22

tel. 022 438 92 98

fax: 022 438 92 97

Polski Związek Hodowców Strusi

66-400 Gorzów Wlkp.

ul. Okólna 30

Polski Związek Hodowców Drobnego Inwentarza

00-002 Warszawa

ul. Świętokrzyska 20

tel. 022 827 30 00, 022 826 22 61 w. 503

Polskie Towarzystwo Rybackie

60-654 Poznań

ul. Winiarska 1

tel./fax: 061 842 51 34

Związek Producentów Ryb

61-889 Poznań

ul. Krakowska 5/2

tel./fax: 061 851 05 53

Zrzeszenie Producentów Ryb w Katowicach

tymczasowa siedziba:

32-600 Oświęcim

Grojec, ul. Adolfin

tel. 033 843 04 03

fax: 033 843 10 79

Regionalny Związek Hodowców i Producentów Owiec i Kóz w Opolu

45-836 Opole

ul. Wrocławska 170

tel. 077 457 47 40

Związek Polskie Mięso

00-613 Warszawa

ul. Chałubińskiego 8

tel. 022 830 26 56 do 58

fax: 022 830 16 48

Polski Związek Hodowców i Producentów Gęsi z siedzibą w Lublinie

20-337 Lublin

ul. Pogodna 50a lok. 2

Polski Związek Zrzeszeń Hodowców i Producentów Drobiu

02-390 Warszawa

ul. Grójecka 204

tel. 022 659 65 31, 022 659 64 57

Polski Związek Owczarski

02-360 Warszawa

ul. Siewierska 13

tel. 022 659 58 18

fax: 022 659 58 13

Polski Związek Hodowców Strusi

65-625 Zielona Góra

ul. Krośnieńska 12

tel. 068 455 60 00

fax: 068 455 60 11

Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej "POLSUS"

02-495 Warszawa

ul. Ryżowa 90

tel. 022 491 55 11, 022 491 55 13

fax: 022 723 00 83

Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego

04-602 Warszawa

ul. I Poprzeczna 3

tel. 022 626 05 10

fax: 022 627 25 19

Szukaj w Bazie Firm

Porady

Program SKUP dla branży mięsnej

SKUP to program przeznaczony dla zakładów mięsnych i firm, które obok produkcji ...

Jak nie stracić na produkcji latem?

portal mięsny

Meteorolodzy zapowiadają upalne lato. Niekorzystne działanie wysokiej temperatury odczujemy wszyscy – także zw...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

dwa duże steki z rostbefu z kością grubości około 2-2,5 ...

Szynka pieczona

portal mięsny

1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 ...

Nasze portale

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób