Technologie przemysłu mięsnego

Klasyfikacja reduktorów ciśnienia

portal mięsny

Reduktory ciśnienia to urządzenia odpowiadające za zmniejszenie ciśnienia medium na wyjściu i utrz...

Nasze portale

Portal MasarnieOnline.pl działa na rynku przemysłu mięsnego od 2008 roku.

Informacje w serwisie dostępne są w działach:

  • Informacje o produktach rynku mięsnego
  • Wiadomości biznesowe związane z przemysłem mięsnym
  • Wiadomości techniczne : Maszyny i urządzenia dla przemysłu mięsnego
  • Katalog firm mięsnych oraz firm związanych z branżą mięsną
  • Ogłoszenia branży mięsnej - skup, sprzedaż, wymiana
  • Zaopatrzenie przemysłu mięsnego
  • Informacje o najbliższych wydarzeniach branżowych takich jak : Targi mięsne, Wystawy
  • Słownik pojęć branży mięsnej
  • Technologie produkcji mięsa
  • Porady

Zapraszamy do skorzystania z oferty reklamowej na portalu MasarnieOnline.pl (Link > reklama banerowa, publikacja artykułów)

Dane kontaktowe MasarnieOnline.pl

Telefon: 727-553-932

Email: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Firma:


Przejdź do zakładki:

Porady

Czy Grilowanie jest szkodliwe? - bakterie Yersinia

portal mięsny

Jedzenie niedopieczonego mięsa z grilla może spowodować groźną chorobę - alarmują mikrobiolodzy.Coraz wi...

Czerwone mięso zwiększa ryzyko udaru

portal mięsny

Spożywanie około 102 gramów czerwonego przetworzonego mięsa dziennie zwiększa ryzyko udaru ...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

Składniki na stek z rostbefu: dwa duże steki z rostbefu z ko...

Szynka pieczona

portal mięsny

Składniki: 1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 to...

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób