Technologie przemysłu mięsnego

Klasyfikacja reduktorów ciśnienia

portal mięsny

Reduktory ciśnienia to urządzenia odpowiadające za zmniejszenie ciśnienia medium na wyjściu i utrz...

Nasze portale

1. Portal MasarnieOnline.pl skierowanych jest do wszystkich osób zainteresowanych branżą mięsną.

2. Przeglądanie treści dostępne jest dla każdego internauty (nie wymaga rejestracji i logowania).

3. Wpisy do :  katalogu firm i produktów , ogłoszenia, publikacja artykułów  wymaga rejestracji i zalogowania w portalu. W celu rejestracji należy podać następujące dane: "Nazwę wyświetlaną" (imię i nazwisko lub nazwę firmy), "Nazwę konta"(Login), hasło, oraz adres e-mail.

4. Osoby zapisujące się na newsletter oraz dokonujące rejestracji w systemie zgadzają się otrzymywać od serwisu MasarnieOnline.pl e-maile informacyjne oraz reklamowe.

5. Redakcja Portalu nie bierze odpowiedzialności za ewentualne błędy pojawiające się w treści artykułów, wpisach w katalogu firm, katalogu produktów, ogłoszeniach.

6. W przypadku niejasności, wątpliwości lub zastrzeżeń prosimy o Kontakt.




Porady

Jak otworzyć masarnię?

portal mięsny

Masarnia - otwarcie i prowadzenie zakładu produkcji mięsa Nieodzownym warunkiem posiadania własnej masarni są...

Platforma wspólnych projektów klaster organizowany przez SRW RP

portal mięsny

Dlaczego warto wstąpić do klastra organizowanego przez SRW RP- Wyczerpujących odpowiedzi udzielamy ...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

Składniki na stek z rostbefu: dwa duże steki z rostbefu z ko...

Szynka pieczona

portal mięsny

Składniki: 1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 to...

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób