Technologie przemysłu mięsnego

Klasyfikacja reduktorów ciśnienia

portal mięsny

Reduktory ciśnienia to urządzenia odpowiadające za zmniejszenie ciśnienia medium na wyjściu i utrz...

1. Portal MasarnieOnline.pl skierowanych jest do wszystkich osób zainteresowanych branżą mięsną.

2. Przeglądanie treści dostępne jest dla każdego internauty (nie wymaga rejestracji i logowania).

3. Wpisy do :  katalogu firm i produktów , ogłoszenia, publikacja artykułów  wymaga rejestracji i zalogowania w portalu. W celu rejestracji należy podać następujące dane: "Nazwę wyświetlaną" (imię i nazwisko lub nazwę firmy), "Nazwę konta"(Login), hasło, oraz adres e-mail.

4. Osoby zapisujące się na newsletter oraz dokonujące rejestracji w systemie zgadzają się otrzymywać od serwisu MasarnieOnline.pl e-maile informacyjne oraz reklamowe.

5. Redakcja Portalu nie bierze odpowiedzialności za ewentualne błędy pojawiające się w treści artykułów, wpisach w katalogu firm, katalogu produktów, ogłoszeniach.

6. W przypadku niejasności, wątpliwości lub zastrzeżeń prosimy o Kontakt.




Porady

Czy Grilowanie jest szkodliwe? - bakterie Yersinia

portal mięsny

Jedzenie niedopieczonego mięsa z grilla może spowodować groźną chorobę - alarmują mikrobiolodzy.Coraz wi...

Produkcja wędlin

portal mięsny

Do produkcji wędlin stosuje się następujące surowce: mięso wieprzowe lub mięso wołowe, ...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

dwa duże steki z rostbefu z kością grubości około 2-2,5 ...

Szynka pieczona

portal mięsny

1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 ...

Nasze portale

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób