Technologie przemysłu mięsnego

Klasyfikacja reduktorów ciśnienia

portal mięsny

Reduktory ciśnienia to urządzenia odpowiadające za zmniejszenie ciśnienia medium na wyjściu i utrz...

1. Portal MasarnieOnline.pl skierowanych jest do wszystkich osób zainteresowanych branżą mięsną.

2. Przeglądanie treści dostępne jest dla każdego internauty (nie wymaga rejestracji i logowania).

3. Wpisy do :  katalogu firm i produktów , ogłoszenia, publikacja artykułów  wymaga rejestracji i zalogowania w portalu. W celu rejestracji należy podać następujące dane: "Nazwę wyświetlaną" (imię i nazwisko lub nazwę firmy), "Nazwę konta"(Login), hasło, oraz adres e-mail.

4. Osoby zapisujące się na newsletter oraz dokonujące rejestracji w systemie zgadzają się otrzymywać od serwisu MasarnieOnline.pl e-maile informacyjne oraz reklamowe.

5. Redakcja Portalu nie bierze odpowiedzialności za ewentualne błędy pojawiające się w treści artykułów, wpisach w katalogu firm, katalogu produktów, ogłoszeniach.

6. W przypadku niejasności, wątpliwości lub zastrzeżeń prosimy o Kontakt.




Porady

Gdzie utylizować padłe zwierzęta ?

Zamieszczamy listę firm, które w roku 2009 na postawie umowy z ARiMR ...

Jak nie stracić na produkcji latem?

portal mięsny

Meteorolodzy zapowiadają upalne lato. Niekorzystne działanie wysokiej temperatury odczujemy wszyscy – także zw...

Przepisy - Mięso

Stek z rostbefu w czerwonym winie i rozmarynie

portal mięsny

dwa duże steki z rostbefu z kością grubości około 2-2,5 ...

Szynka pieczona

portal mięsny

1.5-2 kg szynki wieprzowej 2 opakowania przyprawy do pieczenia 1 ...

Nasze portale

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób