Technologie przemysłu mięsnego

Nasze portale

Wiadomości branży mięsnej

Firma Peklimar z początkiem listopada rozszerzyła swoją ofertę o nową linię produktów. Unikalna kompozycja weszła na rynek pod nazwą Delicjum. W jej skład wchodzą aromatyczne wędliny o iście hiszpańskim czy francuskim temperamencie.

W ofercie możemy znaleźć szynkę marynowaną toskańską, burgundzką oraz marynowane kiełbasy – alzacką i katalońską oraz peperami sycylijskie. Wszystkie wędliny charakteryzują się niepowtarzalnymi nutami smakowymi. Doprawione z prawdziwym znawstwem, pobudzą zmysły niejednego smakosza i konesera wybornych wędlin. Każdy kęs szlachetnych specjałów od Peklimaru, zaspokoi ochotę na wędliny klasy Premium, nawet wybrednych znawców.

 

Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób Portal Masarnie, Zakłady mięsne, wyposażenie zaopatrzenie masarni, ubojnie, sklepy mięsne, katalog firm, przemysł mięsny, mięso, wędliny, drób